HOME

Hond met gedragsproblemen?

 

Als gediplomeerd hondengedragstherapeut en puppycoach help ik u graag met het oplossen van probleemgedrag waar u met uw viervoeter tegenaan loopt.
Opspringen tegen wandelaars, niet alleen thuis kunnen zijn, vertonen van agressie naar andere honden, niet terugkomen na het loslopen, onzindelijkheid. Zomaar een aantal van de vele problemen waar een hondenbezitter mee te maken kan krijgen met zijn hond en waarvoor u bij mij terecht kunt.
Ik help u graag met het zoeken naar de oorzaak en het probleemgedrag van uw hond te verminderen of op te lossen.
Ook de oudere hond kan nog steeds leren. Leeftijd speelt geen rol!

Wilt u met uw jonge hond een goede start maken en probleemgedrag in de toekomst voorkomen?
Maakt u dan gebruik van mij als puppycoach, waarbij ik u een persoonlijke begeleiding biedt aangepast aan uw leefomstandigheden.

Als hondenspecialist ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten en conformeer mij aan de werkwijze behorende bij de vereniging.

Meer informatie over gedragstherapie en/of puppycoaching vindt u op mijn website.

 

2 weeks ago

Zoals vele van jullie wel weten is mijn man 2 jaar geleden getroffen door een herseninfarct. Dit heeft er toe geleid dat wij nu na zoveel jaren opeens de mogelijkheid krijgen om onze droom waar te ... See more

1 month ago
Yvette

Goede tips om de honden veilig door het warme weer heen te loodsen. Neem ze ter harte het kan een leven redden.

Ivm het hete weer komende week en de eikenprocessierupsen is het handig de volgende zaken bij je te hebben. ( En dan bedoel ik niet specifiek met wandelen!! Ik ga er vanuit dat jullie wijs met het ... See more

1 month ago
Karin

Kijk uit voor de eikenprocessierups.

Vanmorgen is onze hond in aanraking gekomen met de processierups. Alsjeblieft voor diegene die een hond hebben, kijk ermee uit! Badr heeft ernstige brandblaren op zijn tong.

Delen word gewaardeerd ... See more

1 month ago

Regen, donder en bliksemschichten de honden vinden het vreselijk eng. Ze liggen te trillen en weten niet waar ze het zoeken moeten. Ik ben al een poosje bezig om ze gerust te stellen. Ik heb Yakay ... See more

1 month ago
Oververhitting voorkomen bij honden - Martin Gaus Academie

Met de warmte in aantocht is het voor je hond goed als je op de hoogte bent van wat wel en wat vooral niet te doen.

OVERVERHITTING VOORKOMEN BIJ HONDEN – HOE GA JE OM MET JE HOND TIJDENS WARM WEER   Warme dagen kunnen voor …

« 2 of 11 »