HOME

Hond met gedragsproblemen?

 

Als gediplomeerd hondengedragstherapeut en puppycoach help ik u graag met het oplossen van probleemgedrag waar u met uw viervoeter tegenaan loopt.
Opspringen tegen wandelaars, niet alleen thuis kunnen zijn, vertonen van agressie naar andere honden, niet terugkomen na het loslopen, onzindelijkheid. Zomaar een aantal van de vele problemen waar een hondenbezitter mee te maken kan krijgen met zijn hond en waarvoor u bij mij terecht kunt.
Ik help u graag met het zoeken naar de oorzaak en het probleemgedrag van uw hond te verminderen of op te lossen.
Ook de oudere hond kan nog steeds leren. Leeftijd speelt geen rol!

Wilt u met uw jonge hond een goede start maken en probleemgedrag in de toekomst voorkomen?
Maakt u dan gebruik van mij als puppycoach, waarbij ik u een persoonlijke begeleiding biedt aangepast aan uw leefomstandigheden.

Als hondenspecialist ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten en conformeer mij aan de werkwijze behorende bij de vereniging.

Meer informatie over gedragstherapie en/of puppycoaching vindt u op mijn website.

 

3 months ago
Red de labradors uit het lab

Ik deel normaal gesproken niet van deze acties op mijn pagina. Maar voor deze 6 honden maak ik een uitzondering. De "onderzoeken" zijn achterhaald, het leed is onbeschrijfelijk en als dank worden ze ... See more

Zes labradors zitten opgesloten in een Zweeds proefdiercentrum. Djurrättsalliansen is een campagne gestart voor hun vrijheid.

4 months ago
Yvette

Nu het weer vriest komt de mogelijkheid om straks te schaatsers steeds dichterbij. Echter laat geen honden op het ijs.

#schaatsendoejezonderhond

Zou het dit jaar lukken?

#schaatsen zonder dat er honden door het ijs zakken, dood gaan onder het ijs, poten breken op het ijs, gewond raken door de mes scherpe ... See more

4 months ago
Sophia-Vereeniging

Een overweging als je denkt aan het kopen van een hond.

Rashonden, we hebben er al veel over gezegd. En dat blijven we doen zolang er dierenleed is door extreme uiterlijke kenmerken en erfelijke aandoeningen.
Tjerk Bosje schrijft deze treffende column ... See more

4 months ago
JNL hondenspecialist

Kom op, 1 uurtje even niet knallen 😏
Dat moet toch kunnen?

Wat zou het mooi zijn. 1 uurtje maar 1 uurtje.

1 uurtje even geen vuurwerk afsteken zodat de honden die bang zijn voor het vuurwerk even uit kunnen. Even de blaas legen, even de benen strekken van ... See more

« 3 of 9 »