Coaching voor hond en baas

Samen met je hond aan de slag om het gedrag te veranderen? Bent je bereid om er tijd, energie en liefde in de steken. Vindt je het geen probleem om je hond te belonen voor zijn harde werk en bent je bereid om te investeren in knuffels,klopjes op de schouders en snoepjes? Dan bent jij de juiste eigenaar voor mij om met je hond te werken. Samen kijken we naar hoe we het beste kunnen omgaan met je hond in voor hem moeilijke situaties. Wat heeft de hond nodig van jouw om zich beter op zijn gemak te voelen. Samen blijven we zoeken naar de juiste oplossing . Soms zijn de trajecten kort en hebt je als eigenaar al heel snel door wat het beste werkt voor je hond. Maar soms heeft een hond of baas meer tijd nodig, die tijd kan ik jullie geven. Wat verwacht ik van jouw als eigenaar? Ik verwacht van je dat je ook zonder mij het therapieplan volgt, ik verwacht dat je tijd en energie in je hond steekt en hem met alle liefde traint. Van mij kun je verwachten dat ik  met je mee denk, een steuntje bied als het moeilijk is. Maar vooral mijn volledige inzet jullie samen te helpen naar gewenst gedrag.

Wil je meer weten over een begeleidingstraject? Stuur me dan even een mailtje of bel me gewoon.